<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Росія
01.06.2023 318

У Держдумі хочуть заборонити на території Росії змінювати стать

Законопроєкт внесли депутати всіх пʼяти фракцій Держдуми.

09041a6496a625293ff1021891def0d7_01.06.23

До російської Держдуми внесли на розгляд парламенту законопроєкт, який заборонить на території РФ проводити операції щодо зміни статі. Пише ТСН. 

Про це віцеспікер Держдуми Петро Толстой повідомив у себе в Telegram.

Він заявив, що законопроєкт внесли депутати всіх пʼяти фракцій Держдуми. Він повинен доповнити закон "Про основи охорони здоров'я громадян у РФ" положеннями, які, зокрема, "забороняють здійснення медичних втручань, спрямованих на зміну статі людини".

Водночас законопроєкт дозволяє проводити операції з лікування вроджених аномалій статевих органів у дітей. Такі операції зможуть проводити згідно з рішенням лікарської комісії у затверджених для цього урядом РФ лікарнях.

"На жаль, таких випадків дедалі більше – західна індустрія трансгендерів намагається просочитися і до нашої країни", – вважає Толстой.

Крім того, законопроєкт забороняє офіційним органам реєструвати або виправляти стать у документах на підставі відповідної довідки з лікарні. Для цього російські депутати внесуть поправку до закону "Про акти цивільного стану".

Толстой аргументував такий законопроєкт боротьбою з "проникненням західної антисімейної ідеології" до Росії.

"Навіщо це робиться? Ми зберігаємо для нащадків Росію – з її культурними та сімейними цінностями, традиційними засадами, ставлячи бар'єр на шляху проникнення західної антисімейної ідеології", – додав депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська Держдума ухвалила закон, який розширює повноваження прикордонників у роботі із закордонними паспортами громадян, які виїжджають за кордон.

Крім того, ми раніше інформували, що в Держдумі Російської Федерації приголомшили черговою заявою. Там заявили, що "НАТО захопило Україну".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Держдумі хочуть заборонити на території Росії змінювати стать 5.00 5 2
Політика / Росія
01.06.2023 318
Еще материалы раздела «Росія»