<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватимевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.06.2023 467

Прогноз погоди на 1 червня: яким в Україні буде перший день літа

Вдень повітря прогріється до +27°.

Перший день літа, 1 червня, в Україні буде тепло. Опади будуть лише місцями в деяких регіонах країни. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У четвер буде мінлива хмарність. Вночі на Приазов'ї, а вдень у Запорізькій області, на сході, Закарпатті та Прикарпатті місцями невеликий короткочасний дощ і гроза. На решті території опадів не буде.

Вночі температура повітря становитиме 8-13° тепла. Трохи тепліше в нічну пору буде в південній частині країни - до +17°. Вдень повітря прогріється до 22-27° тепла. У східних областях стовпчики термометрів покажуть +19-24°.

Прогноз погоди в Києві та області

В регіоні 1 червня буде мінлива хмарність. Опадів не буде. Вітер північно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

В Київській області вночі синоптики прогнозують +8-13°. Вдень температура повітря підніметься до 22-27° тепла. В нічну пору доби в Києві стовпчики термометрів покажуть +10-12°, а вдень - близько 25° тепла.

Нагадаємо, синоптики "Укргідрометцентру" прогнозують, що червень в Україні буде теплим. Середня місячна температура в червні буде в межах від 18° до 23° тепла. В горах буде прохолодніше - +15°-19°. Зазначається, що це на 1-1,5 градуса вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 1 червня: яким в Україні буде перший день літа 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.06.2023 467
Еще материалы раздела «Суспільство»