<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Політика
Світ
01.06.2023 522

Зеленський і Путін приїдуть до Туреччини у суботу — ЗМІ

Цього тижня президент Зеленський та диктатор Путін можуть приїхати до Туреччини.

d8531b0a398171cd4787ee34a1a045ba_01.06.23

Президент України Володимир Зеленський та російський диктатор Володимир Путін прибудуть до Туреччини цієї суботи. Пише ТСН. 

Про це повідомляє турецьке видання Hürriyet.

Зазначається, що причиною візитів стане зерновий коридор з України.

"Багато глав іноземних держав надали інформацію для участі в церемонії, яка відбудеться в суботу. Путін здійснить окремий спеціальний візит до Туреччини. Після Путіна президент України Зеленський приїде до Туреччини. Під час цього чергового візиту Путіна і Зеленського будуть обговорюватися перебіг війни і зерновий коридор", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що буде готовий говорити про зустріч з російським президентом-диктатором Володимиром Путіним лише після виведення його окупаційних військ з України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський і Путін приїдуть до Туреччини у суботу — ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
01.06.2023 522
Еще материалы раздела «Світ»