<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
01.06.2023 577

Чим займається в соцмережах донька пропагандиста Соловйова: журналістка повідомила несподівані факти

Від початку повномасштабного вторгнення Катерина Соловйова у своїх дописах у соцмережах для англомовної аудиторії засуджувала війну Росії проти України.

aec5c13e6a1534c031b85c3aeaf4a95e_01.06.23

В той час, коли кремлівський пропагандист Володимир Соловйов займався розпалюванням війни в теле- та радіоефірах, його донька Катерина засуджувала вторгнення російської армії до України. Свої опозиційні погляди до Кремля вона не приховує упродовж тривалого часу. Пише ТСН. 

Про це розповіла в ефірі телеканалу FREEДОМ журналістка видання “Верстка” Дарія Кучеренко.

За її словами, ще 10 років тому Катерина Соловйова озвучувала свої опозиційні погляди в соцмережах. Зокрема, вона підтримувала протести на Болотній проти фальсифікації результатів виборів до Державної Думи РФ, говорила про міжнаціональну ворожнечу та расизм у Росії, критикувала чиновників за розкрадання коштів.

Окрім того, донька пропагандиста кілька років поспіль на свій день народження закликала підписників робити пожертви російським правозахисним організаціям, зокрема “ОВД-Инфо” та “Насильству нет”.

“3 та 5 березня 2022 року вона опублікувала два відео в ТікТоку англійською. І в цих відео вона засуджує війну та каже, що Росія - це не Путін, і не потрібно асоціювати Росію з Путіним. Розповідає про те, що в Росії жорсткі обмеження щодо ЗМІ, і говорить про те, що в Росії не можна використовувати слово “війна”. А в цей же час її батько Володимир Соловйов на телеканалах та в радіоефірі не просто говорив про те, що він за війну, а займався розпалюванням ненависті”, - додала журналістка.

Нагадаємо, син кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова Данило працює моделлю в Лондоні, позуючи на камеру зі стильною зачіскою, манікюром та макіяжем.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим займається в соцмережах донька пропагандиста Соловйова: журналістка повідомила несподівані факти 5.00 5 2
Політика / Світ
01.06.2023 577
Еще материалы раздела «Світ»