НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Політика
Світ
02.06.2023 1538

Операція у Бєлгородській області: "РДК" показав відео-звіт

"Російський добровольчий корпус" показав відео зі своєї операції у прикордонних районах Бєлгородської області.

imgonline_com_ua_resize_ub0wufla2gc_650x410_02.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РДК" у Telegram.

У підрозділі наголосили, що за добу бійцям "РДК" вдалося взяти під повний контроль територію за площею більше, ніж увесь Бахмут (площа міста становить понад 41 квадратний кілометр).

"Поки що це лише проба наших сил, хоча під час таких "вправ" ми змогли викрасти новий БТР-82А! Далі більше", - зазначають у "РДК".

Операція у Бєлгородській області

Нагадаємо, 22 травня бійці "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії", які допомагають Україні оборонятися від вторгнення окупантів, оголосили про початок операції у прикордонних районах Бєлгородської області. З самого ранку там лунали вибухи та постріли.

У Головному управлінні розвідки наголошували, що метою таких дій було створення зони безпеки на кордоні Росії з Україною, щоб захистити мирних українців від обстрілів.

При цьому військові заявляли про те, що вони вже на другий день рейду змогли знищити мотострілецьку роту армії РФ (близько 150 осіб) і захопити ворожу техніку.

Оценка материала:

5.00 / 3
Операція у Бєлгородській області: "РДК" показав відео-звіт 5.00 5 3
Політика / Світ
02.06.2023 1538
Еще материалы раздела «Світ»