<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
01.06.2023 403

Загибель киян через закрите укриття в поліклініці: Кличко зробив заяву

Відповідальних притягнуть до відповідальності, обіцяє мер столиці.

3ab35ad1f2f72751d6dccd7654384e22_01.06.23

До поліклініки в Деснянському районі Києва, де загинули люди, виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки. Вони будуть з'ясовувати, чому було закрите укриття в поліклініці.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Пише ТСН. 

"Відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і голова районну, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста, повинні працювати", - йдеться у заяві міського голови.

Кличко пообіцяв, що всі рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені вже сьогодні, 1 червня.

Нагадаємо, під час ракетного удару по Києву вночі 16 травня у багатьох районах Києва також були закритті укриття. Тоді керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко заявив, що в місті перевірять усі укриття та бомбосховища.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загибель киян через закрите укриття в поліклініці: Кличко зробив заяву 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
01.06.2023 403
Еще материалы раздела «Столиця»