<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
01.06.2023 477

Кличко просить відсторонити голову Деснянського району Києва, де біля закритого укриття загинули люди

Мер Києва Віталій Кличко просить відсторонити від виконання обов'язків голову Деснянського району Дмитра Ратнікова.

Про це він повідомив у Telegram.

"Звернувся до Офісу Президента та уряду, які погоджують призначення та звільнення глав районів столиці, про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків, поки триває слідство щодо того чи було відчиненим вночі укриття в поліклініці, біля якої загинули троє людей", – написав Кличко.

Мер також наголосив, що відстороненим має бути і керівник медзакладу, якого призначала Деснянська райадміністрація.

"Дав окреме доручення главам районів столиці негайно перевірити всі укриття, за роботу яких відповідають голови РДА міста", – додав міський голова.

Київ має цікаві пропозиції щодо нових укриттів. Але навряд чи їх реалізують цього року. Що заважає?

Нагадаємо, цієї ночі внаслідок падіння уламків російських балістичних ракет в Деснянському районі загинули двоє жінок і дитина. У Дніпровському районі поранені двоє. Люди загинули біля закритого укриття.

Кличко доручив главам районних державних адміністрацій ще раз перевірити всі укриття в столиці, а також повідомив, що контролювати роботу укриттів уночі буде Нацполіція.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кличко просить відсторонити голову Деснянського району Києва, де біля закритого укриття загинули люди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
01.06.2023 477
Еще материалы раздела «Столиця»