НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2023 553

Зодіакальний гороскоп на червень 2023 року для всіх 12 знаків

Перший літній місяць – час помпезності, театральності, різноманітних шоу та демонстративної поведінки, до того ж не лише у міжособистісних стосунках, а й у глобальних подіях.

c7b1f1c9ced47c3801742830f63b04f7_02.06.23

Нинішній червень, на жаль, виявиться далеко не таким мирним, як би нам того хотілося: на світовій арені велика ймовірність брязкання зброєю в нових і старих конфліктах. У цей період також необхідно обережно заводити нові знайомства і не форсувати взаємини, змушуючи коханих поспішати з важливими рішеннями. Пише ТСН. 

Про те, що чекає в цей час представників усіх знаків зодіаку, розповідає астропсихологиня Валентина Вітрок.

Овен (21.03 – 20.04)

Велика ймовірність виникнення напруженості у стосунках різного рівня – починаючи з колег та сусідів і закінчуючи любими людьми та дітьми, сварка з останніми загрожує особливо неприємними наслідками. Найкращий спосіб запобігти нікому непотрібному конфлікту – направити потужну енергію негативних емоцій у мирне русло, наприклад, зайнятися своїм домом.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансове становище завдяки успішним контрактам і угодам покращиться в рази, тому найважливішим для представників знака стане питання про те, на що саме витратити нові грошові надходження. Незважаючи на бажання покращити свої житлові умови – від ремонту до придбання нових квадратних метрів, робити цього не варто – кошти виявляться витраченими дарма.

Близнята (22.05 – 21.06)

Активність та енергійність, якими забезпечать представників знака зірки, дадуть їм можливість досягти нечуваних – на межі геніальності – професійних висот. У взаєминах із близькою людиною можливий новий виток: хтось почує освідчення в коханні, а хтось – пропозицію руки та серця. А от від знайомств, щоб не помилитися в людині, краще відмовитись.

Рак (22.06 – 22.07)

Вчасно зроблений аналіз попередньої діяльності, а також проведена відповідно до нього робота над помилками допоможуть обрати правильну тактику вирішення професійних питань та, як наслідок, фінансовий успіх. До обіцянок заробити легко і швидко — щоб у гонитві за безкоштовним сиром не опинитися в мишоловці — потрібно поставитися максимально обережно.

Лев (23.07 – 21.08)

Незважаючи на приховану агресію, яку цього місяця можуть відчувати представники знака, спілкуючись із близькою людиною, їм необхідно – хоча б іноді – «знімати корону» та розмовляти на рівних, інакше у стосунках можна буде поставити крапку. Вільний час зірки рекомендують проводити у добрій компанії – такі зустрічі довго не вдасться забути.

Діва (22.08 – 23.09)

На перший план вийде професійна діяльність – саме тут на представників знака чекають найприємніші події. Втім, особисте життя теж не виявиться в загоні: одним треба приготуватися до розлучення з колишнім партнером, іншим – до нового знайомства, треті зможуть поєднати перше з другим. Не варто поширюватися про своє щастя – зурочення поки що ніхто не скасовував.

Терези (24.09 – 23.10)

Подорожі будь-якого – як професійного, і особистого – характеру, скоєні цього місяця, виявляться однаково вдалими, якщо вони пов'язані із зарубіжжям. Велика ймовірність появи у житті представників знака людини, яка не тільки стане їхньою другою половинкою, а й пройде з ними вогонь, воду та мідні труби, тож не можна її упускати.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Від серйозних справ професійного характеру цього місяця краще відмовитися – на кожному кроці можуть виникати перешкоди, які неможливо передбачити, ні прорахувати. З одного боку, ситуація, що склалася, забезпечуватиме представників знака періодичними порціями адреналіну, з іншого, не найкращим чином позначиться на кар'єрі, тому краще вирушити на відпочинок.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Починається дворічний життєвий період, коли бажання змінити місце проживання нарешті збіжиться з можливостями – найімовірніше, йтиметься про еміграцію, але й у власній країні можна знайти придатні для життя та комфортні куточки. Велика також ймовірність зустрічі з людиною, яку представники знака давно не бачили, вона ж їх не забула і готова зізнатися в почуттях.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Зіркові енергії кликатимуть на романтичні подвиги, а правда життя – нагадуватиме, що є ще й обов'язки – передусім перед близькими людьми, але й професійні не варто скидати з рахунків, тож доведеться весь час балансувати між коханням та боргом. У фінансових питаннях успіх усміхнеться тим, хто нарешті відкине сумніви і розпочне свою справу.

Водолій (21.01 – 18.02)

Місяць розпочнеться з відчуття тиску, яке чинитимуть на представників знака люди та обставини, але вже до другої його декади він мине, поступившись місцем коханню та пов'язаній з ним творчості. Численні приводи для радості дадуть діти – їм вдасться досягти серйозних досягнень у навчанні чи спорті. Конфлікти з діловими партнерами необхідно звести до мінімуму.

Риби (19.02 – 20.03)

Відпочинок, якому представники знака присвятять місяць, має бути активним, тому можна затіяти в будинку ремонт, зайнятися облаштуванням дачної ділянки, приділити час домочадцям та братам нашим меншим. Тим, хто вирішить залишитись на роботі, доведеться працювати в авральному режимі, але й результат – у вигляді професійних досягнень та фінансової винагороди – виправдає всі зусилля.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зодіакальний гороскоп на червень 2023 року для всіх 12 знаків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2023 553
Еще материалы раздела «Суспільство»