<
НОВИНИ ДНЯ: У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Політика
Світ
02.06.2023 587

"Хто хоче жити": Зеленський порекомендував російським військам залишити Придністровʼя

Україна не збирається на території Придністровʼя нікого брати в полон.

342ea91eb3cdff6362d505a258c6ab86_02.06.23

Російським військовим, які наразі знаходяться на території невизнаного Придністровʼя, краще зрозуміти, що якщо вони хочуть жити, то їм потрібно залишити цю територію. Пише ТСН. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками саміту Європейської політичної спільноти у Молдові.

Він заявив, що Україна не збирається на території Придністровʼя нікого брати в полон, оскільки це територія республіки Молдова.

"Що робити з тими, хто там, на території? З військами? Ну, вони захочуть жити — підуть. Давайте не думати, таксі я їм замовляти не буду. Знайдеться шлях. Той, хто хоче жити, завжди знаходить вихід", - наголосив президент.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна може втручатись у військові дії на території невизнаного Придністровʼя тільки на прохання влади Республіки Молдова.

Крім того, ми раніше інформували, що літаки НАТО охороняють повітряний простір Молдови під час візиту Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Хто хоче жити": Зеленський порекомендував російським військам залишити Придністровʼя 5.00 5 2
Політика / Світ
02.06.2023 587
Еще материалы раздела «Світ»