НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Політика
Світ
02.06.2023 570

"Хто хоче жити": Зеленський порекомендував російським військам залишити Придністровʼя

Україна не збирається на території Придністровʼя нікого брати в полон.

342ea91eb3cdff6362d505a258c6ab86_02.06.23

Російським військовим, які наразі знаходяться на території невизнаного Придністровʼя, краще зрозуміти, що якщо вони хочуть жити, то їм потрібно залишити цю територію. Пише ТСН. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками саміту Європейської політичної спільноти у Молдові.

Він заявив, що Україна не збирається на території Придністровʼя нікого брати в полон, оскільки це територія республіки Молдова.

"Що робити з тими, хто там, на території? З військами? Ну, вони захочуть жити — підуть. Давайте не думати, таксі я їм замовляти не буду. Знайдеться шлях. Той, хто хоче жити, завжди знаходить вихід", - наголосив президент.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна може втручатись у військові дії на території невизнаного Придністровʼя тільки на прохання влади Республіки Молдова.

Крім того, ми раніше інформували, що літаки НАТО охороняють повітряний простір Молдови під час візиту Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Хто хоче жити": Зеленський порекомендував російським військам залишити Придністровʼя 5.00 5 2
Політика / Світ
02.06.2023 570
Еще материалы раздела «Світ»