<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Росія
02.06.2023 348

"Це тільки початок, буде не тільки Бєлгород": Данілов про операції російських добровольців

Секретар РНБО певен, що триває процес фрагментації Росії, який почався 24 лютого.

d0ceb70242f1546196b1db2befe48b91_02.06.23

Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи операцію російських добровільці у Бєлгородській області РФ, заявив, що "це тільки початок". Пише ТСН. 

Про це передає "Радіо Свобода".

"Це ж не перший випадок, коли росіяни зі зброєю в руках ідуть захищати свою країну. Звикаємо до цього. Я неодноразово наголошував – мають право, чому ні… Я впевнений, що це тільки початок – далі буде. Це буде не тільки Бєлгород. Ви ж бачите, що там відбувається – то дрони самі по собі по Москві починають запускати, то ще щось робити. Дивна країна, що тут сказати", – сказав Данілов.

Секретар РНБО певен, що активна частина процесу фрагментації Росії почалася 24 лютого, "коли ці божевільні вирішили напасти на нашу країну".

"Нічого дивного не відбувається, де далі наступного разу ми будемо бачити такі речі – це тільки питання часу", – підсумував він.

Нагадаємо, 1 червня російські добровольці заявили про другу фазу "звільнення" Бєлгородської області. Бійці РДК та легіону "Свобода Росії" знову зайшли на територію Бєлгородської області РФ. За інформацією РДК, зараз іде бій за Шебекіно. У ГУР заявили, що в боях беруть участь виключно російські громадяни.

Тим часом у Бєлгороді місцеві мешканці помітили рух російської техніки, яка прямувала в бік українського кордону.

Своєю чергою диктатор Путін засунув голову в пісок і не коментує події. Речник диктатора Пєсков запевнив, що Путін знає про ситуацію на Бєлгородщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це тільки початок, буде не тільки Бєлгород": Данілов про операції російських добровольців 5.00 5 2
Політика / Росія
02.06.2023 348
Еще материалы раздела «Росія»