<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Світ
03.06.2023 399

"Ніхто не вірить у наші червоні лінії": російських пропагандистів охопила істерика через передавання F-16 Україні

У Соловйова і Скабєєвой намагаються заспокоїти глядачів абсурдними заявами.

fedf8dc384833db5d2c1634d86b13dfc_03.06.23

Російських пропагандистів охопила істерика через передавання винищувачів F-16 Україні. Пише ТСН. 

"Ніхто не вірить у наші червоні лінії, їм тепер не цікаво грати з нами", - переймаються кремлівські посіпаки, обговорюючи новини про постачання літаків F-16 до України.

У пропагандистів прокремлівських каналів Володимира Соловйова та Ольги Скабєєвой заспокоюють глядачів  у тому числі абсурдними заявами про те, що на літаках "навчання ведеться іноземною мовою" і "на Заході ніхто не знає української мови".

Нагадаємо, Міністерство оборони України повідомило, що ЗСУ для захисту нашої держави від окупантів потрібно 48 літаків F-16.

Раніше начальник авіації Командування Повітряних сил ЗСУ бригадний генерал Сергій Голубцов розповів, що українські військові усвідомлюють, що після передавання Україні літаків F-16, Росія завдаватиме ракетних ударів по аеродромах, а тому готуються плани, як вберегти авіацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ніхто не вірить у наші червоні лінії": російських пропагандистів охопила істерика через передавання F-16 Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
03.06.2023 399
Еще материалы раздела «Світ»