НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
03.06.2023 389

Не лише Shahed: експерт назвав повний перелік зброї, яку Іран передав Росії для війни проти України

Експерт переконує, що Росія отримала від Ірану багато озброєння.

81c49f729b1ebd278a0a60d808fcac26_03.06.23_1

Російські терористи атакують Україну дронами Shahed, які їм передав Іран. Проте військово-політичний оглядач спільноти "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко вважає, що Росія могла отримати від цієї держави ще й авіабомби та інше спорядження для війни проти України. Пише ТСН. 

Про це він написав на своєму телеграм-каналі.

Олександр Коваленко опублікував перелік озброєння, яке нібито Іран постачає Росії:

  • БПЛА: Mohajer-6, Shahed-131, Shahed-136
  • Авіабомби: Ghaem-5
  • Шоломи: NIJ II
  • Бронежилети: Rouin-3
  • ПТРК: Dehlaviyeh

Він також додав, що була інформація про те, що Росія отримала від цієї держави 125-мм постріли ОФ-19 для танків.

"В перспективі Росія може отримати від Ірану балістичні ракети Fateh-110 і Zolfaghar, а також укласти нові контракти на постачання вже широкої номенклатури артилерійських боєприпасів, якщо рф не отримує їх уже, але поки що просто немає фактажу щодо цих постачань", - написав оглядач.

Нагадаємо, Іран вкотре заперечив свою допомогу Російській Федерації, яка стосується постачання ударних дронів Shahed. Мовляв, Тегеран "за" політичне рішення для якнайшвидшого припинення війни. і навіть готовий у цьому допомогти.

Верховна Рада України 29 травня затвердила рішення РНБО про застосування санкцій проти Ісламської Республіки Іран строком на 50 років.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не лише Shahed: експерт назвав повний перелік зброї, яку Іран передав Росії для війни проти України 5.00 5 2
Політика / Україна
03.06.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»