<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Політика
Світ
02.06.2023 456

Легіонери "Свобода Росії" показали відео бою біля Шебекіно Бєлгородської області

Бійці легіону "Свобода Росії" продовжують рейд у Бєлгородську область РФ.

_foto_ros_zmi_40_650x410_02.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram "Свобода Росії".

"Фрагмент бою легіонерів із села Нова Таволжанка. Іде бій", - йдеться у повідомленні.

Ситуація у Бєлгородській області

З ранку у четвер, 1 червня, в районі прикордонного пункту Шебекіно Білгородської області, що за 7 км від кордону з Україною, відбуваються бої. У РДК заявили про початок другої фази рейду до Бєлгородської області, розпочатого 22 травня.

Вже вдень стало відомо, що "Російський добровольчий корпус" (РДК) обстріляв з "Градів" будівлю МВС у Шебекіно Білгородської області. У момент обстрілу в будівлі було повно силовиків, яких зігнали до відділу поліції через оголошений план "Крепость", а "Легіон Росії" знищив вантажівку з боєкомплектом та міномет.

Вже ввечері мешканці Шебекіно повідомляли, що Росія перекидає колони військової техніки до прикордоння Бєлгородської області. Докладніше про новий рейд легіонерів до Білгородської області - читайте у матеріалі РБК-Україна.

Для довідки

Нова Таволжанка - село в Шебекінському районі Бєлгородської області. Воно розташоване за 1 км на південний захід від міста Шебекіно та залізничної станції Нежеголь, є його приміською зоною.

Оценка материала:

5.00 / 3
Легіонери "Свобода Росії" показали відео бою біля Шебекіно Бєлгородської області 5.00 5 3
Політика / Світ
02.06.2023 456
Еще материалы раздела «Світ»