НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде справжня весна. Птуха назвала день, з якого почнеться тепло  Країни Заходу недооцінюють Путіна: у Фінляндія заявляють про небезпеку  Млинці на сироватці: найбюджетніший рецепт традиційної страви  Вівторок в Україні буде холодним, дощів і мокрого снігу побільшає  Чи мають українці право проживати у Польщі після ануляції PESEL UKR: пояснення  Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Росія
02.06.2023 610

Легіонери "Свободи Росії" показали фрагмент бою біля Шебекіно в РФ

Російські опозиціонери продовжують операцію зі "звільнення Росії" у Бєлгородській області.

393bee73a84f267e0f9a5082cecef1ad_02.06.23

Легіонери "Свобода Росії" показали відео бою на території РФ. Пише ТСН. 

Відповідне відео бійці оприлюднили у Telegram.

"Фрагмент бою легіонерів із села Нова Таволжанка. Триває бій. Продовжуємо тримати вас у курсі. Росія буде вільною! За Росію! За Свободу!" - підписали відео легіонери. Нагадаємо, 1 червня російські добровольці заявили про другу фазу "звільнення" Бєлгородської області. Бійці РДК та легіону "Свобода Росії" знову зайшли на територію Бєлгородської області РФ. За інформацією РДК, зараз іде бій за Шебекіно. У ГУР наголосили, що в боях беруть участь виключно російські громадяни.

Своєю чергою російський диктатор Путін ніяк не коментує події на території РФ. Хоча речник президента РФ Пєсков запевнив, що Путін знає про ситуацію на Бєлгородщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Легіонери "Свободи Росії" показали фрагмент бою біля Шебекіно в РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
02.06.2023 610
Еще материалы раздела «Росія»