<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
03.06.2023 1475

Путініста Міхалкова госпіталізували до лікарні: у нього проблеми із серцем

Раніше пропагандист вже потрапляв до лікарні. Його стан оцінювали як критичний.

c288379dda0fa6e16bb48917eb6aa1dd_03.06.23

Відомого в РФ кінорежисера Микиту Міхалкова, який підтримує режим Путіна, госпіталізували у п'ятницю, 2 червня. Він потрапив до однієї з московських лікарень. Пише ТСН. 

Про це пишуть засоби масової пропаганди РФ.

Згідно з повідомленнями російських ЗМІ, причиною госпіталізації стали скарги Михалкова на порушення роботи серця та задишку.

Варто зазначити, що у режисера вже давно спостерігалися проблеми із серцем. На початку 2023 року його також госпіталізували за підозрою на коронавірус. Тоді до проблем із легкими додалися підвищений тиск та біль у серці. Стан Михалкова оцінили як критичний.

Нагадаємо, що путінський пропагандист Микита Міхалков потрапив до лікарні через захворювання на грип. Деякі пропагандисти повідомляють, що він у тяжкому стані.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путініста Міхалкова госпіталізували до лікарні: у нього проблеми із серцем 5.00 5 3
Політика / Світ
03.06.2023 1475
Еще материалы раздела «Світ»