НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Політика
Україна
03.06.2023 359

Жданов оцінив, якими ще ракетами Росія намагатиметься "пробити" Patriot

РФ ще не вичерпала всю номенклатуру своїх ракет.

Росія може спробувати пробитися через систему протиповітряної оборони ЗРК Patriot за допомогою й інших ракет. Пише ТСН. 

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

Він каже, що РФ ще не вичерпала всю номенклатуру своїх ракет.

"Інших немає, інших вони не придумали. Балістичні ракети "Кинджал" і "Іскандер-М" - все, що у них залишилося. Це все, чим вони можуть нас здивувати", - заявив він.

Також експерт зазначив, що росіяни навряд чи будуть застосовувати крилаті ракети Х-22.

"Які дзеркальні заходи? Чим ви нас ще можете здивувати? У вас нічим більше. Все! Ви досягли межі досконалості, інших ракет у вас немає", - резюмував експерт.

Водночас президент України Володимир Зеленський наполягає, що створення коаліції постачальників систем ППО Patriot необхідне, щоб у країні успішно минув період до отримання винищувачів F-16.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жданов оцінив, якими ще ракетами Росія намагатиметься "пробити" Patriot 5.00 5 1
Політика / Україна
03.06.2023 359
Еще материалы раздела «Україна»