НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
03.06.2023 287

Окупанти поспіхом виводять кораблі з порту в окупованому Бердянську: що сталось

З порту виходять кораблі, які нещодавно зайшли для викрадення українських зернових та металобрухту.

7163110573abe618b70d9017e47a2896_03.06.23

Російські агресори почали виводити кораблі з порту в окупованому Бердянську після вибуху. Пише ТСН. 

Про це інформує міська військова адміністрація.

«Про бавовну. За попередніми даними, з Бердянського порту тікають кораблі, які нещодавно зайшли для викрадення українських зернових та металобрухту», – йдеться у повідомленні.

Крім того, дану інформацію підтверджують жителі Мелітополя, повідомив міський голова Іван Федоров в етері телемарафону.

«Місцеві жителі повідомляють, що після вибуху, який був у Бердянському порту кілька годин тому, ворог почав швидко вивозити як своє обладнання по дорозі, так і відводити кораблі, які приїхали завантажувати, точніше красти, наше зерно. Наразі немає інформації – завантажені ці кораблі чи ні», – заявив Іван Федоров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Бердянську знову "прильоти". Відомо про щонайменше шість вибухів.

Крім того, ми раніше інформували, що російські окупанти вкотре атакували Запорізьку область. Під ударом було селище Комишуваха. Там двоє мирних мешканців загинули та ще четверо постраждали.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти поспіхом виводять кораблі з порту в окупованому Бердянську: що сталось 5.00 5 2
Політика / Україна
03.06.2023 287
Еще материалы раздела «Україна»