НОВИНИ ДНЯ: Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристкивсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
04.06.2023 570

Фінансовий гороскоп на червень 2023 року

Сприятливий місяць для фінансової сфери, розвитку бізнесу, початку нового витка у професійному житті. Енергетичний фон стає спокійнішим і стриманішим, тому практичні цілі досягаються швидше. Уникайте ексцентричності та дотримуйтеся системності – в цьому запорука успіху найближчими місяцями!

3018318843689d2abb0bb29be72d5bce_04.06.23

Передусім від перших днів місяця варто зосередитися на питаннях, пов'язаних із грошима та власністю. В цьому разі ви зможете покращити добробут, а також знайти інші ресурси, що сприяють підвищенню рівня життєвого комфорту. Після дня Літнього Сонцестояння 21 червня проєкти отримають новий темп. Пише ТСН. 

Планетарні взаємодії червня дають шанс наблизитися до мрії або втілити свої задуми в реальність. Навіть якщо до цього були проблеми зі здоров'ям чи не вистачало сил на все, то зараз багато людей відчувають приплив енергії. Настав час скласти плани та діяти послідовно, крок за кроком, доки не отримаєте бажаного результату.

Протягом червня завдяки гармонійним зв'язкам між планетами формуються відповідні обставини для розширення і зростання у всіх життєвих областях. Терпіння та наполегливість допоможуть досягти успіху, незважаючи на труднощі. Головне – не зійти з дистанції на початку шляху, подолати першу перешкоду, а далі все вдасться!

ОВЕН

В першій половині місяця підвищеної уваги можуть потребувати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути бюджет, оскільки вкладення у справу можуть виявитися надмірними. Активне спілкування допоможе вам знайти надійних партнерів, закласти фундамент для найвигідніших проєктів. Ваші починання отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть із вами. У спілкуванні з новими партнерами чи колегами поводьтеся тактовніше.

ТЕЛЕЦЬ

Від вашої соціальної активності залежатиме не лише кар'єра, а й фінансове становище. Не виключено, що біганина державними інстанціями та конторами виснажить морально. Але й тут є свої плюси – документи підписані, а гроші надійдуть на рахунок вчасно. Ще однією проблемою червня можуть стати стосунки з кимось із підлеглих, що варто врахувати начальникам і кураторам проєктів. Можливо, ваші ідеї та накази не виконуються як годиться. Щодо фінансів червень можна назвати нейтральним.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережні у фінансових операціях, не робіть необдуманих витрат, остерігайтеся сумнівних пропозицій. Можливі серйозні конфлікти з далекими родичами через спадок чи фінансові питання. Ресурси – це також і ваш енергетичний потенціал, який цього місяця досить високий. Саме від стану здоров'я залежить можливість заробляти. В червні існує невеликий ризик травм та аварій. Будьте обережні за кермом і на дорогах, не ризикуйте марно.

РАК

Відновлюйте свої сили – вони вам знадобляться, оскільки попереду дуже насичений професійний цикл. У першій половині червня покращити самопочуття допоможуть: лікувальний масаж, басейн, спа-процедури, йога. У другій половині місяця ви будете зайняті копіткою роботою з документами та наведенням ладу у проєктах. Підприємці зможуть підвищити прибутковість компанії, але для цього доведеться піти на невеликий ризик і взяти кредит або ж попросити в борг у друзів.

ЛЕВ

Не втрачайте жодної пропозиції, яка обіцяє додатковий заробіток. Вдалими будуть проєкти, пов'язані з інтернетом та цифровими технологіями. Службовцям варто змінювати роботу лише в тому разі, якщо надійшла вигідніша пропозиція. Період буде відносно стабільним у плані фінансів, проте бажаного рівня очікувати наразі не доводиться. Попсують нерви конфлікти з ріднею на ґрунті фінансових питань. Втома на роботі сильно послаблює ваш організм, тому не нехтуйте сном.

ДІВА

Для того, щоб досягти бажаного рівня фінансового комфорту, доведеться серйозно попрацювати. Багато хто з вас може несподівано змінити не лише місце роботи, а й напрямок колишньої діяльності, та для цього доведеться навчатися нових навичок і освоювати цифрові технології. На бізнесменів чекає каскад вдалих угод, зв'язки з великими інвесторами зміцняться, а також з'являться нові партнери. Наймані співробітники відчують гострий напад бажання звільнитися, але з цим потрібно зачекати, принаймні до липня.

ТЕРЕЗИ

Передчуття позитивних змін не залишає вас останнім часом. І справді, незабаром ви отримаєте вигідні пропозиції, які збільшать ваші прибутки в рази. Однак наберіться терпіння – це станеться не раніше останніх чисел місяця. Можливе отримання винагороди за додаткову роботу, вам можуть повернути старий борг. Майте терпіння, бережіть свої психічні й фізичні ресурси. Може підвести нервова система, що загрожує й іншими проблемами.

СКОРПІОН

В роботі зробіть тимчасову паузу, вона потрібна для переоцінки своїх здібностей. Зірки радять замислитися над зміною місця роботи чи здобуттям нової професії. Підприємці будуть змушені зайнятися податковими деклараціями, рекомендується обережно заповнювати папери, перевіряючи всі пункти. У третій декаді місяця з'являється багато роботи, але вам все буде до снаги! Загалом організм зараз досить міцний, і навіть ті, хто страждає на серйозні захворювання, відчують полегшення.

СТРІЛЕЦЬ

Настала світла смуга, але це не означає, що можна розслабитися і скласти руки – йдіть уперед, проявляйте ініціативу – і зірки підтримають у всьому! Для підтримки стабільних доходів вам доведеться старанно працювати, не відволікаючись на романтичні літні вечори. Ведіть здоровий спосіб життя, відмовтеся від поганих звичок і взагалі, якнайбільше відпочивайте. Саме це допоможе зберегти свої особисті ресурси, а отже, ви будете в змозі працювати й заробляти.

КОЗОРІГ

Практично жодних перешкод немає, вас підтримують, ви затребувані й шановані серед колег. Можлива поїздка, яка складеться дуже вдало та дозволить просунути справи вперед. Ймовірно поява нових друзів, однодумців і впливових покровителів. Крім цього, реальним є і відновлення старих зв'язків. Завдяки численним покровителям ви зможете реалізувати свої далекосяжні плани, а в деяких випадках навіть подумати про переїзд або придбання нерухомості в далеких країнах.

ВОДОЛІЙ

Розташування зірок у червні для вас, як ніколи, вдале. Головним завданням і справжнім успіхом цього місяця стане розвиток зв'язків із колегами з інших міст чи країн. Найманим працівникам захочеться залишити всі справи та вирушити у відпустку, оскільки останнім часом ви працювали за весь колектив в офісі. Дозвольте собі на якийсь час забути про роботу, ви заслужили на повноцінний відпочинок. Підприємці замисляться про реорганізацію свого бізнесу та розширення штату співробітників.

РИБИ

З фінансового боку – для розширення бізнесу, запуску власного проєкту – місяць доволі успішний. Грошей стає більше, і крім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення старих боргів, отримання кредиту. Можливі вдалі угоди з нерухомістю, якщо вони були заплановані ще торік. Службовці захочуть поміняти місце роботи, але краще цю витівку відкласти до кінця місяця. Закордонні відрядження або просто поїздки за кордон відкриють нові перспективи у професійній сфері.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на червень 2023 року 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
04.06.2023 570
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»