<
НОВИНИ ДНЯ: ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Українівсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2023 421

Україну захищає понад 60 тисяч жінок, - Міноборони

Понад 60 тисяч жінок стоять на захисті України. Більш ніж 42 тисяч з них – жінки-військовослужбовиці.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

У відомстві зауважили, що ця цифра постійно збільшується, бо у відповідь на російське вторгнення значна кількість українських жінок долучилася до лав ЗСУ. Крім того, є суттєві зрушення в українському законодавстві, які дозволяють жінкам повною мірою реалізувати себе у війську.

"Вони тримають оборону нарівні з чоловіками, воюють, ризикують і, на жаль, віддають свої життя. Вони – взірець відваги та відданості для всього світу! Для порівняння, у 2021 році, до початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, кількість жінок у лавах Збройних Сил становила близько 30 тисяч", - зазначили в Міноборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну захищає понад 60 тисяч жінок, - Міноборони 5.00 5 2
Політика / Україна
03.06.2023 421
Еще материалы раздела «Україна»