<
НОВИНИ ДНЯ: Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодоювсі новини дня
Політика
Україна
04.06.2023 1963

В окупованій Михайлівці ліквідовано зрадників - батька й дочку Дідоводюків: подробиці

Дідоводюк був господарем "віджатого" у законних власників кафе "Гетьман", де харчувалися окупанти.

071c0b0a49086960c7c5add73b3a4341_04.06.23

Внаслідок організованого СБУ підриву авто в окупованій Михайлівці у Запорізькій області ліквідовано двох зрадників - заступника керівника штабу "Мы вместе с Россией" Сергія Дідоводюка та його дочку Яну, заступницю голови  "військово-цивільної адміністрації селища Михайлівка". Пише ТСН. 

Про це повідомив Цензор.НЕТ із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Дідоводюк був господарем "віджатого" у законних власників кафе "Гетьман", де харчувалися окупанти. Також він обіймав посаду заступника керівника штабу "Мы вместе с Россией". За повідомленням джерел, він входив до вузького кола довірених осіб росіян і писав доноси на патріотів України.

Разом і Дідоводюком ліквідована його 33-річна дочка на ім’я Яна. Вона є заступницею голови "військово-цивільної адміністрації селища Михайлівка" В'ячеслава Бідняка та, за повідомленням джерел, його коханкою.

Сам Бідняк теж перебував в автомобілі в момент вибуху. Про його стан наразі невідомо.

Також в машині перебувала дружина Сергія Дідоводюка. Вона травмована.

Нагадаємо, напередодні про вибух авто з колаборантами повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Оценка материала:

5.00 / 3
В окупованій Михайлівці ліквідовано зрадників - батька й дочку Дідоводюків: подробиці 5.00 5 3
Політика / Україна
04.06.2023 1963
Еще материалы раздела «Україна»