НОВИНИ ДНЯ: Міноборони РФ змінило командувача ЧФ для захисту кораблів від ударів ЗСУ, - ISW  В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експертвсі новини дня
Політика
Росія
04.06.2023 337

Росію очікують внутрішні конфлікти або військове протистояння: прогноз ГУР Міноборони України

За словами Андрія Юсова такий сценарій можуть зумовити успішні дії ЗСУ та повстанців у самій РФ.

8b0c447dbc600302ca4c96758e488827_04.06.23

У результаті успішних дій Сил безпеки і оборони України, а також успішних дій "повстанців" можливі конфлікти або військове протистояння всередині країни-агресорки. Пише ТСН. 

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає пресслужба ГУР.

"Унаслідок успішних дій Сил безпеки і оборони України та деокупації наших територій можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини", - зазначив Юсов.

Також представник ГУР МО в ефірі ток-шоу "Новий відлік" на "Суспільному" зазначив, що цей сценарій розвитку подій "можуть також зумовити успішні дії повстанців, які борються за свої права на території так званої РФ, - росіян із паспортами цієї федерації".

За словами Юсова, операція добровольців Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" досі триває.

"Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатися, перекинуте на окупацію України. На території московщини залишилися переважно пузаті "гаішники", - наголосив представник ГУР.

За словами Юсова, боротьба з озброєними повстанцями не належить до компетенції скликаних Путіним у межах плану "Едельвейс" до кордону "гібдд-шників", здебільшого навчених бити кийками учасників мирних акцій протесту та брати хабарі з пенсіонерів.

"Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і "Градами" бомбити й нищити цивільні будинки самих московитів. Це все відбувається в прямому ефірі, наживо, на все це дивиться увесь світ", - підсумував представник ГУР МО України.

Нагадаємо, російські опозиціонери продовжують операцію зі "звільнення Росії" у Бєлгородській області. Так, легіонери "Свободи Росії" показали відео бою на території РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росію очікують внутрішні конфлікти або військове протистояння: прогноз ГУР Міноборони України 5.00 5 2
Політика / Росія
04.06.2023 337
Еще материалы раздела «Росія»