НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Політика
Україна
04.06.2023 603

Зеленський про Путіна: загнаний звір, який боїться втратити своє життя

Зеленський назвав Путіна слабким і заявив, що Росію потрібно дедалі сильніше ізолювати від світу.

5a0f90b2c5dfce03f61873e42e63662b_04.06.23

Російський диктатор Володимир Путін поводиться, як загнаний звір, який боїться втратити життя. Саме тому він вдається до погроз. Пише ТСН. 

Про це президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю The Wall Street Journal.

За його словами, Путін є слабкою людиною. Він досі намагається показати якусь силу, тому постійно вдається до залякувань ядерною зброєю.

"Загнаний звір, він боїться втратити своє життя. Він повинен боятися сили світу. Він розуміє цю силу. Якщо ми говоримо про ізоляцію Російської Федерації - то треба робити це потужно... Дуже серйозно до цього ставитися", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський заявив про готовність Збройних сил розпочати контрнаступ. Глава держави зауважив, що українська армія, на жаль, отримала не все озброєння та техніку, яку хотіла б мати для контрнаступу, але чекати більше немає часу, бо це надто дорого коштує українським родинам.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про Путіна: загнаний звір, який боїться втратити своє життя 5.00 5 2
Політика / Україна
04.06.2023 603
Еще материалы раздела «Україна»