НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Україна
04.06.2023 593

Зеленський про Путіна: загнаний звір, який боїться втратити своє життя

Зеленський назвав Путіна слабким і заявив, що Росію потрібно дедалі сильніше ізолювати від світу.

5a0f90b2c5dfce03f61873e42e63662b_04.06.23

Російський диктатор Володимир Путін поводиться, як загнаний звір, який боїться втратити життя. Саме тому він вдається до погроз. Пише ТСН. 

Про це президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю The Wall Street Journal.

За його словами, Путін є слабкою людиною. Він досі намагається показати якусь силу, тому постійно вдається до залякувань ядерною зброєю.

"Загнаний звір, він боїться втратити своє життя. Він повинен боятися сили світу. Він розуміє цю силу. Якщо ми говоримо про ізоляцію Російської Федерації - то треба робити це потужно... Дуже серйозно до цього ставитися", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський заявив про готовність Збройних сил розпочати контрнаступ. Глава держави зауважив, що українська армія, на жаль, отримала не все озброєння та техніку, яку хотіла б мати для контрнаступу, але чекати більше немає часу, бо це надто дорого коштує українським родинам.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про Путіна: загнаний звір, який боїться втратити своє життя 5.00 5 2
Політика / Україна
04.06.2023 593
Еще материалы раздела «Україна»