НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Європа
05.06.2023 1146

"Тисяча вбитих росіян на день - замало": Естонія зробила висновки з війни в Україні

У Естонії були впевнені, що величезні втрати змусять росіян вийти на протести.

211a9531fc47d36fc45dc2a098659cd1_05.06.23

Один з уроків війни в Україні полягає в тому, що агресора, який вторгається у твою країну, потрібно знищувати до останньої людини. Пише ТСН. 

Про це інформує ERR з посиланням на слова командувача Сил оборони Естонії генерала Мартіна Херема.

Він заявив, о спочатку думав, що загибель приблизно тисячі росіян кожен день може зламати "психологічний хребет російської нації". Херем був впевнений, що такі втрати змусять солдатських матерів та інших людей вийти на протести і це зупинить війну, як це було у часи війни у Чечні.

"Однак сьогодні я бачу, що 1000 загиблих на день — це замало", - сказав Херем.

Крім того, командувач Силами оборони Естонії заявив, що на досвіді війни в Україні потрібно навчитись зважати на певні втрати.

"Протиповітряна оборона не може бути і не є всесильною в тому числі в Україні, щоб збивати все. Чим ближче до кордону або лінії фронту, тим більша ймовірність, що ракета С-300 пролетить. І ми маємо з цим зважати", - сказав він.

Терем додав, що захистом проти цього є зміцнення потенційних цілей, щоб мінімізувати збитки.

"По-друге, потрібно бути готовим знищувати російські пускові установки, які знаходяться, наприклад, на відстані до 100 кілометрів. У цьому напрямі ми також працюємо", - сказав Херем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія втратила понад 60 тисяч військових внаслідок спроб захопити Бахмут.

Крім того, ми раніше інформували, що у російській Держдумі пожалілися, що не можуть досягти жодної цілі, які ставили перед собою загарбники перед початком так званої "СВО".

Оценка материала:

5.00 / 3
"Тисяча вбитих росіян на день - замало": Естонія зробила висновки з війни в Україні 5.00 5 3
Політика / Європа
05.06.2023 1146
Еще материалы раздела «Європа»