<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпекувсі новини дня
Політика
Україна
04.06.2023 907

Половина укриттів Києва непридатна до використання

У Києві за один день перевірили 1078 укриттів, половина з них не готові до використання або комісія не змогла їх відкрити.

Про це міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін заявив у Телеграмі.

“Заслухав результати роботи комісії з ревізії укриттів Києва за 1-й день роботи. Станом на 8 ранку сьогодні перевірено 1078 об’єктів. З них половина неробочих - не готові до використання або комісія не змогла відкрити”, - написав він.

За словами Камишина, він з недовірою сприйняв те, що половина були відкриті і визнані готовими. “Коли ми вчора вибірково перевіряли з нашим мером укриття в Оболонському районі, то абсолютна більшість укриттів були закритими. А коли ми їх таки відкривали, то вони виявлялись непридатними для використання”, - заявив Камишін.

Він також пояснив, що комісія пояснила високий відсоток відкритих і готових за перший день тим, що більшість перевірених укриттів були в школах, дитячих садках і лікарнях, а там ситуація трохи краща, ніж загалом по місту.

Оценка материала:

5.00 / 2
Половина укриттів Києва непридатна до використання 5.00 5 2
Політика / Україна
04.06.2023 907
Еще материалы раздела «Україна»