<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
05.06.2023 550

Піонтковський назвав найбільш вразливе місце Путіна

Російськв влада буде просуватиме для своїх громадян наратив, що вона програла через зрадників.

6cc33b0f8d7ba061d4ea85ece7229977_05.06.23

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що майбутня влада Росії звинуватить Путіна у програші війни - і цього він боїться найбільше. Пише ТСН. 

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Знаєте, в чому вразливість Путіна у цій ситуації? Ми вже бачимо наратив, який майбутня влада Росії пропонуватиме своєму народу: ми героїчно боролися, але ми програли через зрадників. Але цей наратив набагато легше запропонувати без Путіна, додавши Путіна, якщо не до зрадників, то до винуватців у цій війні. Путіну цей наратив буде неможливо висловлювати, бо той же Пригожин починає свої заяви із того, що не ми придумали цю війну", - підкреслив Піонтковський.

Як повідомляли раніше, у Кремлі розгортається дуже серйозна внутрішньополітична боротьба між прихильниками Путіна партією ПВК "Вагнер". Одна із них виступає за нічию, інша - за капітуляцію. Таку думку висловив Піонтковський.

Оценка материала:

5.00 / 2
Піонтковський назвав найбільш вразливе місце Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
05.06.2023 550
Еще материалы раздела «Світ»