<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
05.06.2023 810

Подоляк на прикладі Шебекіно пояснив, що чекає на Росію

Росіянам слід звернути увагу на те, що відбувається у їх країні.

c9cb33a8cfb9ddb20fb2524eff0e95b1_05.06.23

Події, які наразі відбуваються у місті Шебекіно, варто розглядати у якості майбутнього Росії. Пише ТСН. 

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Він зазначив, що "на прикладі одного маленького міста ми спостерігаємо кінець епохи «путінської стабільності» та вирок двадцятирічній пародії на «сильну, нехай і злодійкувату руку", - заявив Подоляк.

Він заявив, що росіянам слід звернути увагу на те, що відбувається у їх країні.

"Тотальний обстріл російською армією житлових кварталів, агресивне масове мародерство, здирство грошей за евакуацію, насильство у всіх проявах, свавілля кримінальних банд, безвладдя… А головне – тотальний інформаційний ігнор. Адже того, «чого не показали по телевізору», не існує – чи не так?" - написав Подоляк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські добровольці призначили зустріч губернатору Бєлгородської області Гладкову.

Крім того, ми раніше інформували, що російські добровольці 4 червня заявили про те, що вони заходять до передмістя Шебекіно у Бєлгородській області Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подоляк на прикладі Шебекіно пояснив, що чекає на Росію 5.00 5 2
Політика / Світ
05.06.2023 810
Еще материалы раздела «Світ»