НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Європа
05.06.2023 498

Має товсту папку з компроматом: Жданов розповів, як Путін "викручує руки" Орбану

За слвоами Жданова, Угорщина скрізь "вставляє палки в колеса" України.

3dcbb42bf1c2fbc41e8ee771930009c6_05.06.23

Російський диктатор Путін очевидно має потужний компромат на скандального прем'єра Угорщини Віктора Орбана. Іншого пояснення скандальним заяваа Орбана, які становлять небезпеку не лише Україні, але і самій Угорщині, немає. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов у своєму youtube-каналі.

За його словами, заявив Орбана ставлять під сумнів членство Угорщини в ЄС.

"Мені навіть якоюсь мірою шкода цього бідного Віктора Орбана. Я уявляю, скільки йому потрібно було "накосячити", що Путін "викручує" йому руки та змушує йти проти здорового глузду, робити заяви та навіть ставити під сумнів участь Угорщини в ЄС. У Путіна повинна бути товста папка з компроматом на Орбана, що він так "стелиться" перед ним", – припустив Жданов.

Експерт зазначив, що Угорщина скрізь "вставляє палки в колеса" України – і в співробітництві з НАТО, і в співробітництві з ЄС, особливливо в плані військової і фінансової допомоги.

Жданов прокоментував скандальний ролик, опублікований на сайті уряду Угорщини, в якому Крим був позначений як частина РФ, і натякалося, що контрнаступ ЗСУ начебто спричинить "кровопролиття".

"Цікаво, чому уряд Угорщини не закликає до виведення російських військ з окупованих територій. Тим більше, що у ролику зазначається, що війна стає світовою. А це – російський наратив", – каже експертю

Він наголосив, що такі заяви порушують міжнародне право, в тому числі усі резолюції Європейського Союзу, за які голосувала й сама Угорщина.

Нагадаємо, що уряд Угорщини опублікував провокаційний ролик, в якому Крим не позначений як частина України.

МЗС України повідомило про офіційний демарш українського дипломата перед угорською стороною через цей ролик.

Також повідомлялося, що Віктор Орбан замість контрнаступу закликав Україну до переговорів з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 2
Має товсту папку з компроматом: Жданов розповів, як Путін "викручує руки" Орбану 5.00 5 2
Політика / Європа
05.06.2023 498
Еще материалы раздела «Європа»