<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Політика
Україна
05.06.2023 1737

Стан укриттів у Києві: Камишін надав результати ревізії

Станом на ранок 4 червня перевірено 1078 об’єктів.

815076a9ea2ea179074f683a168e92ed_05.06.23

У Києві перевірено 1078 бомбосховищ. З них половина виявилася в неробочому стані. Зазначені укриття у столиці не готові до використання або комісія не змогла їх відкрити. Пише ТСН. 

Про це повідомив міністр стратегічної промисловості Олександр Камишін.

"Заслухав результати роботи комісії по ревізії укриттів Києва за 1-й день роботи. Станом на 8 ранку сьогодні перевірено 1078 об’єктів. З них половина не робочих - не готові до використання або комісія не змогла відкрити. З недовірою сприйняв те, що половина - були відкриті і признані готовими. Коли ми вчора вибірково перевіряли з нашим мером укриття в Оболонському районі, то абсолютна більшість укриттів були закритими. А коли ми їх таки відкривали, то вони виявлялись непригодними для використання", - зазначив він.

За його словами, команда пояснила високий відсоток відкритих і готових укриттів за перший день тим, що більшість перевірених бомбосховищ розташовано в школах, дитсадках і лікарнях. А там ситуація трохи краща ніж загалом по місту.

Нагадаємо, після трагедії у Києві наввипередки відчиняють бомбосховища, але не без скандалів.

В мерії столиці наголосили, що рішення обов’язкове для всіх установ і закладів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Стан укриттів у Києві: Камишін надав результати ревізії 5.00 5 3
Політика / Україна
05.06.2023 1737
Еще материалы раздела «Україна»