<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Політика
Росія
05.06.2023 570

Від армії не втекти. Росіян хочуть ставити на облік без явки у військкомат

Міністерство оборони Росії пропонує ставити чоловіків на військовий облік без явки у військкомат. Проект вже розробили.

1___7147_650x410_05.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на опублікований проект.

За задумом Міноборони РФ, процедура може відбуватися без особистої явки росіян, на підставі відомостей, які містяться в державному інформаційному ресурсі та інших інформаційних системах.

При цьому медогляд, внесення змін даних та інші перевірки хочуть проводити під час явки чоловіків до військкомату.

Повістки росіянам збираються розсилати онлайн через портал державних послуг та вручати особисто. Це також стосується повідомлень про поставлення на облік у військкоматі.

Від армії не втекти

У Росії на тлі програшів на фронті в Україні взялися реформувати армію. Зокрема, росіянам тепер будуть розсилати повістки онлайн. У квітні цього року російський диктатор Путін нещодавно підписав закон про електронні повістки в Росії. Також цей закон забороняє росіянам залишати РФ після вручення повістки.

Крім того, за даними російські ЗМІ, у Росії хочуть до осіннього призову створити реєстр військо

Оценка материала:

5.00 / 1
Від армії не втекти. Росіян хочуть ставити на облік без явки у військкомат 5.00 5 1
Політика / Росія
05.06.2023 570
Еще материалы раздела «Росія»