<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
06.06.2023 556

Британський полковник озвучив найбільшу небезпеку, яку РФ може використати у війні проти України

Британський полковник переконаний, що зараз українським військам варто робити все для того, щоб окупанти не мали можливості відпочити та відновитися.

eb28ce773aeea93b11bdec7a9a48555a_06.06.23

Чим довше Україна зволікатиме з наступом, тим більше можливості буде у ворога зайнятися власним посиленням. Відтермінування часу грає на руку російській армії. Пише ТСН. 

Таку думку висловив британський полковник Глен Грант, передає "Еспресо".

Грант вважає, що солдати регулярної армії РФ "постійно стають кращими". Зокрема, вони змогли засвоїти уроки та змінюватися швидше, ніж українські війська, що дуже тривожно".

"На початку війни людські ресурси регулярної армії Росії залишали бажати кращого. Але зараз, схоже, відбувається те, що російська армія засвоює уроки і вдосконалюється. Вони все ще використовують призовників та інших як гарматне м'ясо, – зауважив він.

Також за словами полковника, навіть стара техніка у руках росіян може наробити значного лиха. Попри це, експерт наголошує, що крім дефіциту озброєння Росію очікує ще й дефіцит фахівців.

"Якщо Україна зможе тримати їх під своїм тиском, вони кращими не стануть. Найнебезпечніше для України – давати Росії час. Адже щоразу, коли ви даєте Росії час, вони стають кращими, – підкреслив Грант.

Британський полковник переконаний, що зараз українським військам варто робити все для того, щоб окупанти не мали можливості відпочити та відновитися. Для останнього у них є все необхідне – багато техніки та людей.

"Звичайно ж, питання полягає в тому, яка це техніка та, якого штибу це військові. Втім, слід розуміти, що небезпечний будь-хто. Адже навіть найбільш невмілий російський боєць – це щонайменше витрачені патрони, які могли б врятувати наших захисників від реальної загрози". - резюмував Грант.

Тим часом у Міноборони повідомили, що наміри України щодо контрнаступу проти російських окупантів йдуть за планом, попри потужну хвилю ракетних і безпілотних атак по всій країні в останні тижні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Британський полковник озвучив найбільшу небезпеку, яку РФ може використати у війні проти України 5.00 5 2
Політика / Світ
06.06.2023 556
Еще материалы раздела «Світ»