<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
05.06.2023 854

Як вибрати якісну постільну білизну

Зручна і приємна до тіла постільна білизна - один з атрибутів домашнього затишку. Якісна білизна не линяє і не деформується під час прання, не зношується тривалий час, не втрачає свого зовнішнього вигляду.

Ми сьогодні розповімо вам, як вибрати постільну білизну хорошої якості, яка довго радуватиме вас.  Ми проводимо в ліжку до третини всього нашого життя, тому немає сенсу говорити, наскільки важливий матеріал, з якого виготовлено постільну білизну. Тканина стикається з нашим тілом під час сну тривалий час, тому краще навіть не розглядати покупку синтетики. Ідеальна тканина для постільної білизни складається повністю з натуральних волокон. Є два основних типи натуральної тканини постільної білизни - бавовна і шовк.

Із шовку шиють тільки елітні, дуже дорогі комплекти. Шовк абсолютно гладкий, ніжний, він прекрасно охолоджує влітку і зігріває взимку. Але все-таки не всім зручно спати на шовкових простирадлах, бо вони можуть ковзати.

Залежно від типу плетіння тканини, бавовняна матерія ділиться на численні види:

1. бязь - бавовняна тканина з товстої нитки, вирізняється щільним плетінням, гігієнічністю, екологічною чистотою, малим м'яттям і демократичними цінами;

2. батист - бавовняна або лляна тканина рідкісного плетіння, легка, напівпрозора, але водночас досить міцна;

3. перкаль - бавовняна тканина підвищеної міцності, але водночас тонка й злегка оксамитова, зберігає тепло, дихає, має гарну гігроскопічність;

4. сатин - бавовняна тканина з крученої нитки подвійного плетіння, характерна особливість якої - делікатний, дуже гарний шовковий блиск; ситець - недорога бавовняна тканина з товстої нитки рідкісного плетіння, матеріал трохи жорсткий, менш міцний, ніж бязь, але водночас гладкий, із глянцевою поверхнею.

Також можна купити комплекти постільної білизни з фланелі, полікотону, мікрофібри, льону, жаккарда, крепу, віскози.

Синтетичні волокна в складі допустимі, вони роблять білизну міцнішою і зносостійкішою, не мнеться. Але людям з алергією краще вибирати повністю натуральні тканини.

Під час купівлі враховуйте розмір спального місця. На ринку можна зустріти двоспальні, євро, полуторні та сімейні комплекти. Останні заслуговують на особливу увагу, за рахунок того, що в них дві підковдри, сімейні комплекти зручні для сімейних пар, їх можна знайти на сторінці https://le-vele.com.ua/postelnoe-bele/semeynye-nabory. На сайті магазину домашнього текстилю le-vele.com.ua ви зможете купити постільну білизну, рушники, халати, покривала та інший текстиль для дому.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Як вибрати якісну постільну білизну 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
05.06.2023 854
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»