<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росіївсі новини дня
Політика
Росія
06.06.2023 488

Путіну більше не "носять" погані новини про війну: ЗМІ назвали причину і наслідки для доповідачів

Доповідачам поганих новин господар Кремля каже, що ті перебувають під впливом "західної пропаганди".

b10fa88fd94eeaa2b96da03cd55c3bc2_06.06.23

Президентові Росії Володимирові Путіну припинили доповідати погані новини, особливо про війну в Україні, бо той реагує на них "вкрай роздратовано". Пише ТСН. 

Про це повідомив телеграм-канал проєкту "ВЧК-ОГПУ" із посиланням на знайоме із ситуацією джерело.

Згідно з повідомленням, коли Путіну доповідали про реальну ситуацію, він у роздратованій формі заявляв доповідачеві, що той перебуває під впливом "західної пропаганди" та згущує слідом за нею "хмари". Очільник Кремля вказував, що сам має достовірнішу інформацію з інших джерел, яка не збігається з даними від доповідача.

Зазначається, що доповідач поганих новин надовго випадав зі списку людей, які мають доступ до російського диктатора. Водночас постійний доступ до Путіна мали ті, хто доповідав лише про успіхи. Водночас такі інформатори применшували поразки та провали до дрібних неприємностей, які не відіграють суттєвої ролі.

"Джерело каже, що зараз Путіну просто припинили приносити "погані звістки", оскільки президент їх не хоче чути", – вказано в повідомленні.

Зауважимо, що попри величезні проблеми на фронті в Україні та втрати з боку російських окупантів, Путін переконаний у їхній перемозі, Так, 1 червня господар Кремля заявив, що "Росія переможе у війні та стане гарантом безпеки для всіх народів світу". Диктатор також вкотре повторив свою пропагандистську заяву про те, що РФ нібито захищає "свою землю, свої цінності та свій народ".

Водночас вже навіть російська пропаганда б’є на сполох через поразки загарбників у війні. Так, пропагандист та військкор Олександр Сладков скаржиться, що на Запорізькому напрямку бійці ЗСУ активно обстрілюють окупантів, яким просто нічим відповісти. Він вказує, що українська артилерія "переграє" російську, адже в останньої повністю відсутня контрбатарейна боротьба.

Додамо, що після чергових ракетних атак Росіїї по Україні 2 червня міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас зазначив, що окупанти намагаються знайти і знищити системи Patriot в Україні, однак безуспішно. За словами міністра, при цьому Путіну доповідають про протилежне і "ніхто не наважується сказати йому правду".

Оценка материала:

5.00 / 2
Путіну більше не "носять" погані новини про війну: ЗМІ назвали причину і наслідки для доповідачів 5.00 5 2
Політика / Росія
06.06.2023 488
Еще материалы раздела «Росія»