<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Політика
Росія
06.06.2023 5220

Начальник оперативного угруповання "Бєлгород" вбитий російськими добровольцями: що відомо

Військовий загинув під час стрілецького бою.

e41764092aa90ab322dc0ccd76e3228e_06.06.23

Спільною групою Легіону "Свобода Росії" та РДК було вбито полковника Стесєва Андрія Васильовича, старшого оперативного угруповання Бєлгорода. Пише ТСН. 

Про це йдеться на сторінці легіона “Свобода Росії”.

Як зазначається, полковник був вбитий у стрілецькому бою. Раніше він брав участь у війні, яку РФ розв’язала проти України.

“Він та його підлеглі за його наказом систематично тероризували населення Білгородської області, порушували їхні права та свободи. Раніше Стесєв убивав мирних жителів у Чечні, Югославії, Абхазії та на території України”, - розповіли в легіоні.

Водночас в українській розвідці додали, що військового було вбито в ніч з 04 на 05 червня в населеному пункті Нова Таволжанка. Раніше він обіймав посаду командира 104 десантно-штурмового полку ВДВ РФ.

Нагадаємо, що добровольці хочуть обміняти десятки російських військових і прикордонників на російського підполковника, якого раніше взяли у полон вагнерівці.

Оценка материала:

5.00 / 3
Начальник оперативного угруповання "Бєлгород" вбитий російськими добровольцями: що відомо 5.00 5 3
Політика / Росія
06.06.2023 5220
Еще материалы раздела «Росія»