<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Політика
Україна
06.06.2023 232

Росіяни підірвали дамбу Каховської ГЕС: які населені пункти під загрозою

Людей готують до евакуації із небезпечних зон.

ff9cff7ae04a4f1467ef507074698074_07.06.23

Внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС під загрозою затоплення опинилися села на правобережній частині річки Дніпро в Херсонській області. Людей готують до евакуації. Пише ТСН. 

Про це повідомили у пресслужбі українського МВС.

Зазначається, що підрозділи Національної поліції та ДСНС Херсонської області підняті по тривозі для оповіщення та евакуації цивільного населення із потенційних зон затоплення.

Йдеться про села Миколаївка, Ольгівка, Льово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Понятівка, Придніпровське, Садове, та частково місто Херсон - острів Корабел.

Рівень води піднімається і всім, хто перебуває у зоні небезпеки необхідно:

  • вимкнути всі електроприлади,
  • взяти документи і речі першої необхідності,
  • подбати про близьких і домашніх улюбленців,
  • виконувати інструкції рятувальників та поліцейських.

Нагадаємо, в ОК "Південь" повідомили, що в ніч проти вівторка, 6 червня, російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. На Херсонщині розпочалася евакуація з небезпечних районів, поінформували в ОВА.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни підірвали дамбу Каховської ГЕС: які населені пункти під загрозою 5.00 5 2
Політика / Україна
06.06.2023 232
Еще материалы раздела «Україна»