НОВИНИ ДНЯ: На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
06.06.2023 356

Укрпошта попередила про нову шахрайську схему

Шахраї почали розсилати українцям повідомлення від імені «Укрпошти», щоб заволодіти їх особистими та фінансовими даними.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Останнім часом дехто з вас отримав sms такого характеру: «Через відсутність адреси Ваша посилка не може бути доставлена. Ви можете оновити адресу та зробити новий запит на доставку за посиланням..». Це повідомлення було розіслано шахраями, які використали бренд АТ «Укрпошта». За допомогою шахрайських сайтів вони незаконно можуть отримувати ваші персональні та фінансові дані, включаючи ПІБ, номери телефонів та номери карт і як наслідок незаконно заволодівати вашими коштами», - йдеться в повідомленні.

У компанії також опублікували перелік цих шахрайських сайтів:

image_2023-06-05_11-35-41

Там попередили, що якщо ви отримали підозріле повідомлення, ні в якому разі не переходьте за посиланням, вказаним у ньому. Та нагадали, що єдиним офіційним сайтом АТ «Укрпошта», є https://www.ukrposhta.ua.

У разі отримання повідомлення такого характеру, а також з будь-яких питань краще звертатися:

  • до контакт-центру за телефоном 0800300545;
  • за електронною адресою ukrposhta@ukrposhta.ua;
  • до офіційних каналів Укрпошти в соціальних мережах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Укрпошта попередила про нову шахрайську схему 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
06.06.2023 356
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»