НОВИНИ ДНЯ: Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий снігвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.06.2023 385

Нова хвиля похолодання накриє Україну: синоптик назвала дату

Протягом робочого тижня температура повітря в цілому буде комфортною, а вже на вихідних похолоднішає.

Найближчими днями в Україні буде тепла погода, подекуди температура сягатиме +27 градусів. Та вже незабаром дощів побільшає, нашу країну накриє похолодання.

Про це у своєму Телеграм-каналі попередила синоптик Наталка Діденко. Вона назвала дату, коли українцям чекати похолодання:

"Побільшає дощів вихідними, 10-11 червня, і, відповідно, трохи похолоднішає".

Загалом 5-9 червня погода в Україні буде теплою, без спеки, дощів малувато. Короткочасні опади та грози 6-го червня ймовірні у західних областях України. У денні години трохи може покапати у північній частині. На решті території - антициклон, сухо і сонячно, каже Діденко.

Найтепліше 7 червня буде у центрі, на півночі та півдні, там температура сягне +23...+27 градусів.

"У Києві 6-го червня передбачається тепла погода, до +26 градусів. Без істотних опадів, хіба ближче до вечора може подекуди вилитися пару крапель дощу", - прогнозує синоптик.

Яким буде червень 2023 в Україні

Червень 2023 в Україні буде спекотнішим, ніж зазвичай, свідчить прогноз Українського гідрометцентру. За даними синоптиків, середня місячна температура передбачається на рівні 18-23° тепла, в горах буде 15-19°, що на 1-1.5° вище за норму. Опали будуть в межах норми.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нова хвиля похолодання накриє Україну: синоптик назвала дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.06.2023 385
Еще материалы раздела «Суспільство»