<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
07.06.2023 326

Поранені українські військові отримають від держави роботу: Зеленський розповів про деталі

Зеленський для цього спілкувався з командувачами, Генштабом та главкомом.

21cc6cb84b065b90fbc0b8cddcbb7028_07.06.23

Пораненим українським військовим потрібні нові вакансії. Держава має дати їм роботу, вони мають служити державі. Пише ТСН. 

Про це під час пресконференції 6 червня повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Я вже звертався з цим до командувачів наших військових, і до Генштабу, і до главкома. Вакансій у них дуже багато. У командирів є вакансії, є вакансії в армії. Треба попитати цих людей, знаходити їм місце, ту чи іншу роботу. Авжеж, якщо якийсь наш герой, якщо у нього немає кінцівки і він втратив її заради нашої держави, держава повинна йому дати відповідну роботу, яку ця людина може виконувати. І ця людина зароблятиме відповідні гроші. Мені здається, що це важливо”, - наголосив Володимир Зеленський.

Він також додав, що військові, з якими він спілкувався, хочуть повернутися і мати роботу.

“А їхня робота – служити державі. Якщо зараз він не може через травми стріляти, він повинен мати іншу роботу. Треба людину або не тримати в армії і дати можливість знайти роботу, або дати їй можливість заробляти в армії. Мені здається, що моя пропозиція дати можливість краща, ніж просто людину викинути на вулицю. Я вважаю, що не потрібні жодні закони, щоб людину повернути в армію. Щоб дати роботу, щоб вона була в командному пункті або ще чимось займалася. Необов’язково бути на першій лінії фронту і воювати”, - зазначив президент.

Оценка материала:

5.00 / 1
Поранені українські військові отримають від держави роботу: Зеленський розповів про деталі 5.00 5 1
Політика / Україна
07.06.2023 326
Еще материалы раздела «Україна»