<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Політика
Світ
08.06.2023 1574

У Києві на автівки ООН приклеїли красномовний напис через позицію організації щодо підриву Каховської ГЕС

У Києві невідомі висловили свою обурення позицією Організації Об’єднаних Націй щодо підриву Каховської ГЕС.

70de8aa469c8bf9232e36fff18dd5227_08.06.23

У Києві на автомобілях ООН з’явились плакати англійською з написом "незкорисні". Пише ТСН. 

Відповідні фото показали місцеві у Twitter.

"Вчора в Україні Росія спричинила найбільшу техногенну катастрофу за останні десятиліття. Тисячі людей залишилися без даху над головою, усі потребували допомоги. Зараз, наступного дня, на одній із київських автостоянок досі стоять "кілька" позашляховиків ООН та ВООЗ. "Кілька" білих чистих позашляховиків… Жодного вандалізму, лише висловлення позиції", – наголосив автор допису.

На опублікованих фото видно, що невідомі активісти приклеїли плакати з надписом "seless" після літери U, внаслідок чого утворилось слово "useless" – "некорисні".

Користувачі соцмережі у коментарях підтримали дії невідомих активістів і заявили, що від цих білих авто, що постійно стоять на астостоянках, могло б бути більше користі.

"Вони там майже постійно стоять без діла. Кожний раз як проходжу поряд, думаю про те, скільки зараз користі могли б принести ці тачки", – написав один з користувачів.

"За виявленим фактом у соцмережі, поліція подію зареєструвала, на місце виїхала СОГ (слідчо-оперативна група - ред.)", - повідомили ТСН.ua у поліції Києва.

Нагадаємо, у вівторок, 6 червня, Росія підірвала дамбу Каховської ГЕС. Водночас у ООН про це досі не обмовились і словом. Натомість в організації оприлюднили допис з прославлянням російської мови.

Оценка материала:

5.00 / 5
У Києві на автівки ООН приклеїли красномовний напис через позицію організації щодо підриву Каховської ГЕС 5.00 5 5
Політика / Світ
08.06.2023 1574
Еще материалы раздела «Світ»