НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
09.06.2023 892

Успіхи України на полі бою провокують "пронизливі звуки" з Москви — МЗС Британії

Голова МЗС Британії Джеймс Клеверлі дав чітко зрозуміти о жодні погрози з Кремля не плинуть на рішення допомогти Україні.

267b9a2ef9d8704c458eef6329092390_09.06.23

Чим більше успіхів Україна отримує на полі бою, тим більш "пронизливі звуки" будуть лунати з Москви. Пише ТСН. 

Про це заявив голова Міністерства закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі, інформує France 24.

На питання журналіста з приводу постачання Україні літаків F-16, Клеверлі відкинув погрози Росії щодо ескалації конфлікту.

"Ми свідомо вирішили, що не можемо допустити, щоб ескалація риторики чи брязкання зброєю з боку Володимира Путіна чи Кремля завадили нам чинити правильно", - сказав британський міністр.

Нещодавно голова МЗС Росії. Сергій Лавровий заявив, що Захід "грає з вогнем" постачаючи Україні літаки для захисту від російських агресорів.

Клеверлі дав чітко зрозуміти о жодні погрози з Кремля не плинуть на рішення допомогти Україні.

"У міру того, як українці наближаються до успіху й наближаються до перемоги, з Кремля будуть лунати більш регулярні та більш пронизливі звуки. Це завжди буде неминучою реакцією на відсутність успіху Росії на полі бою", - заявив Клеверлі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів, скільки грошей та часу необхідно, щоб побудувати інфраструктуру для F-16.

Крім того, ми раніше інформували, що російських пропагандистів охопила істерика через передавання винищувачів F-16 Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Успіхи України на полі бою провокують "пронизливі звуки" з Москви — МЗС Британії 5.00 5 2
Політика / Світ
09.06.2023 892
Еще материалы раздела «Світ»