<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Росія
09.06.2023 947

Зеленський прокоментував рейди РДК та легіону "Свобода Росії" на території Бєлгородщини

Україна намагається звільнити свої території, і чужі їй не потрібні.

95cee16ee33d94448792549d7253d140_09.06.23

Україна не має жодного стосунку до рейдів Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" на територію Бєлгородщини. Пише ТСН. 

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час свого інтервʼю Die Welt.

Зеленський підкреслив, що Україна намагається звільнити свої території, і чужі їй не потрібні.

"Ми не воюємо на чужій території. Ми звільняємо лише свою територію. Ми ведемо війну проти Російської Федерації на нашій території, а не на їхній території", - додав президент.

Крім того, Зеленський заявив, що Україна не має жодного стосунку до вибухів на газопроводах "Північний потік-1" та "Північний потік-2", як сталися восени 2022 року.

"Я - президент, і я віддаю відповідні накази. Нічого подібного Україна не робила. Я б ніколи так не вчинив", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники легіону "Свобода Росії" звернулися до керівництва РФ із жорсткою вимогою. Вони вимагають полишити місто Шебекіно в спокої та припинити постійні бомбардування.

Крім того, ми раніше інформували, що 5 червня в РФ визнали, що не контролюють Нову Таволжанку на Бєлгородщині.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський прокоментував рейди РДК та легіону "Свобода Росії" на території Бєлгородщини 5.00 5 1
Політика / Росія
09.06.2023 947
Еще материалы раздела «Росія»