<
НОВИНИ ДНЯ: Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадянвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2023 333

Синоптик попередила про дощ найближчими днями та дала прогноз на 9 червня

Найближчими днями в Україну прийде похолодання, яке в Херсонську область, де третю добу борються з наслідками підтоплення через підрив Каховської ГЕС, принесе з собою опади.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

Так, за словами синоптика похолоднішає в Україні вже у неділю-понеділок, 11-12 червня. Зниження температури буде характеризуватися періодичними дощами, зокрема у Херсонській області.

"У Херсонській області - уважно - у неділю, 11 червня, є ймовірність помірного, навіть місцями сильного дощу", - розповіла Діденко.

Погода в Україні 9 червня

9 червня дощі, місцями з грозами, пройдуть в Україні у прикарпатських областях, на півночі, а ввечері дійдуть до Волині та Рівненської області.

"На решті території - південь, схід, центр - без опадів. Вітер південно-східний, помірний", - додала синоптик.

Температура повітря завтра протягом дня очікується високою, +24...+28 градусів. Лише у Львівській, Івано-Франківській та на Закарпатті буде свіжіше, +20...+24 градуси.

У Києві в п'ятницю є ймовірність невеликого дощу, проте не без прояснень. Тепла, навіть дуже тепла погода, відновиться, завтра до +28 градусів.

Як повідомлялося, Україна третю добу евакуює людей із зони підтоплення в Херсонській області, яке утворилося, оскільки російські війська заклали вибухівку до машинної зали Каховської ГЕС і дистанційно підірвали станцію 6 червня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик попередила про дощ найближчими днями та дала прогноз на 9 червня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2023 333
Еще материалы раздела «Суспільство»