<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
09.06.2023 956

Володимир Зеленський вперше зізнався, де перебувають його діти під час війни

У президента та першої леді двоє спільних дітей.

8e3f088015fcb49c3dcd8d4ee9b4c675_09.06.23

Президент України Володимир Зеленський вперше розповів, де перебувають його діти – 18-річна донька Олександра та 10-річний син Кирило. Пише ТСН. 

Очільник країни поспілкувався з журналістами німецької газети Bild і чесно відповів на запитання, чи вивіз Зеленський під час повномасштабної війни своїх дітей з країни.

За словами президента, його донька та син перебувають в Україні. Зеленський разом з дружиною, першою леді Оленою Зеленською вважають несправедливим, якби їхні діти були у безпеці, поки інші діти вмирають:

"Мої діти в Україні, сину 10 років, і він в Україні. Його могли відвезти за кордон, але ані я, ані моя дружина про це навіть не думали. Поки інші діти вмирають, чи повинні наші діти їздити за кордон і засмагати на пляжі? Це було б несправедливо", - сказав президент України.

Не став Зеленський приховувати, що його діти бояться: "Ми любимо одне одного, і дуже важко уявити життя одне без одного", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний поділився рідкісним фото зі своєю дружиною Оленою. Очільник ЗСУ дуже сильно схожий зовнішньо зі своєю обраницею.

Оценка материала:

5.00 / 2
Володимир Зеленський вперше зізнався, де перебувають його діти під час війни 5.00 5 2
Політика / Україна
09.06.2023 956
Еще материалы раздела «Україна»