<
НОВИНИ ДНЯ: Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилин  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтіввсі новини дня
Політика
Україна
09.06.2023 367

Головний рабин України потрапив під обстріл у Херсоні: що відомо

Рабину вдалось дивом врятуватись.

7ea80e12d797847db19cb31ca484a139_09.06.23

Головний рабин України Моше Реувен Асман 8 червня прибув до Херсона та допомагав евакуйовувати людей, які постраждали від потопу через підрив Каховської ГЕС. Проте під час цього російська терористична армія почала обстрілювати місто і під удар потрапив також рабин. Йому вдалось врятуватись. Пише ТСН. 

Про це Моше Реувен Асман повідомив у Facebook.

Головний рабин України показав відео, на якому він розповідає про злочини російських терористів проти України. Раптово починається обстріл і рабин разом з іншими падають на землю. Врешті йому вдалось врятуватись.

"Я в Херсоні, пливли за людьми — Дивом вижили!", - написав Моше Реувен Асман.

Нагадаємо, за даними МВС, у четвер, 8 червня, під час евакуації мешканців міста з Херсона, затопленого після підриву Каховської ГЕС, російські терористи здійснили терористичний обстріл. Постраждало вісім осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
Головний рабин України потрапив під обстріл у Херсоні: що відомо 5.00 5 2
Політика / Україна
09.06.2023 367
Еще материалы раздела «Україна»