<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Росія
10.06.2023 519

Чоботи замість черевиків та форма за власні кошти. У армії РФ проблеми із забезпеченням

Російське військове керівництво стикнулося зі значними проблемами з речовим забезпеченням окупаційних військ.

_viyskovi_mobilizatsiya_gettyimages_1243878119_18_650x410_10.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ.

"Військовослужбовцям, які нещодавно підписали контракт у військових частинах, що дислокуються у місті Волгоград, видали чоботи замість черевиків з високими берцями", - сказано у повідомленні.

Окрім цього, контрактників змушують купувати військову форму за власні кошти.

Проблеми російської армії

Нещодавно російські ЗМІ повідомляли, що Міноборони РФ опублікувало і одразу видалило зі свого сайту доповідь заступника голови Генштабу про мобілізацію. У ній йшлося про те, що армія країни-агресора має проблеми з забезпеченням озброєнням та технікою.

Окрім того, держсекретар США Ентоні Блінкен зазначав, що російська армія зараз перебуває у значно гіршому стані, ніж була до початку повномасштабної війни з Україною.

Блінкен заявив, що армія РФ стала друга за силою в Україні. Так, війна зменшила військову, економічну та дипломатичну міць Росії та її вплив на роки вперед.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чоботи замість черевиків та форма за власні кошти. У армії РФ проблеми із забезпеченням 5.00 5 2
Політика / Росія
10.06.2023 519
Еще материалы раздела «Росія»