<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Політика
Росія
10.06.2023 978

"Колективний Путін" стає все більш агресивним і не довіряє оточенню — ГУР

У розвідці кажуть, що Путін сьогодні стає дедалі зухвалішим.

e048982b0311f639115ce9700780dbb0_10.06.23

"Колективний Путін" стає все більш агресивним і все менше довіряє оточенню. Пише ТСН. 

Про це розповів представник ГУР МОУ Андрій Юсов в інтерв'ю "Українській правді".

За його словами, сьогодні найбільш вагомі позиції у Росії має Микола Патрушев — секретар Ради Безпеки Російської Федерації.

"Патрушев традиційно залишається впливовим суб’єктом. Мєдвєдєв – абсолютно номінальна історія. Шойгу залишається в процесі. Великою мірою, можливо, навіть уже не з власної волі, але тут уже тікати немає куди, - розповів Юсов.

Водночас, вважає представник розвідки, російські спецслужби сьогодні "залишаються достатньо небезпечними".

"На відміну від регулярної армії, яка часто абсолютно справедливо висміюється, російські спецслужби залишаються достатньо небезпечними: на їх роботу, утримання і проведення ними операцій виділяється колосальний ресурс. Недооцінювати їх не варто", - зауважив представник ГУР МОУ.

Однак у РФ існує проблема з донесенням інформації до вищого керівництва.

"З огляду на те, яке було ухвалене рішення про повномасштабне вторгнення, вочевидь не все так добре зі збором інформації та з її передачею. Але вони небезпечні та становлять серйозну загрозу не лише для України", - додав Юсов.

Нагадаємо, представник ГУР МОУ Андрій Юсов також розповів, що на очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова було скоєно понад десять замахів.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Колективний Путін" стає все більш агресивним і не довіряє оточенню — ГУР 5.00 5 1
Політика / Росія
10.06.2023 978
Еще материалы раздела «Росія»