<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Світ
10.06.2023 546

Син путіністки Таїсії Повалій «перевзувся» і спантеличив заявами про «штучно спровоковане» російське вторгнення

Денис Повалій недалеко відійшов від своєї мами-зрадниці.

6ed0208b8a39ea5879f5710b46e32444_10.06.23

Син співачки-зрадниці Таїсії Повалій Денис Повалій вирізнився заявами про повномасштабне вторгнення рф до України. Пише ТСН. 

Так, музикант, який на початку війни підтримував Україну і відгороджувався від матері-путіністки, "перевзувся". Повалій заявив, що російське вторгнення було "штучно спровоковане", що це "розподіл українців за мовним принципом на своїх і чужих", а також що це сталося "через Майдан" та "через зривання георгіївської стрічки", йдеться у програмі "Слава ПРО".

Також син Повалій, яка підтримує геноцид українців, назвав повномасштабну війну "спеціальною воєнною операцією", і не приховує, що ввечері проти 24 лютого 2022 року виступав на першому пропагандистському каналі.

Повалій каже, що, може, й не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати. А якось написав цинічні слова у себе в соцмережах: "Потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам". Видно, яблуко від яблуні далеко не впало. При чому що яблуня, що яблуко – червиві", - сказав ведучий Слава Дьомін у програмі "Слава ПРО".

Як відомо, на початку повномасштабної війни Денис Повалій виїхав з України до Іспанії, де перебуває досі і живе на віллі батьків. У квітні 2022 року Повалій змінив автар в Instagram на заклик зупинити війну. Щоправда, згодом замінив його на скромний напис "Den Poe Valley". Певно, у Дениса війна закінчилася. Також у квітні Повалій різко прокоментував виступ його скандальної матері на дні перемоги в рф, яка співала там "Пісню про рушник". Тоді Денис заявив, що існує від матері окремо і не відповідає за її дії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Син путіністки Таїсії Повалій «перевзувся» і спантеличив заявами про «штучно спровоковане» російське вторгнення 5.00 5 1
Політика / Світ
10.06.2023 546
Еще материалы раздела «Світ»