<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Росія
10.06.2023 2687

В Бєлгородській області РФ загинув ще один російський полковник: подробиці

РосЗМІ пишуть, що він потрапив у пастку, яка для нього виявилася фатальною.

7e6d9007ec582c9130e83a605ab770c7_10.06.23

На Белгородщині в РФ “мінуснули” ще одного російського полковника, який загинув під час стрілецького бою. Пише ТСН. 

Про це повідомив український журналіст та блогер Денис Казанський.

“У БНР під час чергового рейду РДК було ліквідовано російського полковника Володимира Кузнєцова”, - зазначив Казанський.

Військовий загинув під час стрілецького бою. За даними росЗМІ, він потрапив в пастку на своєму службовому авто. Він намагався дати відсіч добровольцям, які звільняють Белгордщину.

Нагадаємо, що спільною групою Легіону "Свобода Росії" та РДК було вбито ще одного полковника - Стесєва Андрія Васильовича, старшого оперативного угруповання Бєлгорода.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Бєлгородській області РФ загинув ще один російський полковник: подробиці 5.00 5 3
Політика / Росія
10.06.2023 2687
Еще материалы раздела «Росія»