<
НОВИНИ ДНЯ: Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.06.2023 344

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов на Херсонщині

Упродовж 11-13 червня на Херсонщині очікується погіршення погодних умов - грозові дощі, місцями можливі опади у вигляді граду.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на Херсонський обласний центр з гідрометеорології повідомляє Херсонська ОВА.

«За прогнозами синоптиків, протягом 11-13 червня в регіоні очікуються грозові дощі, місцями можливі опади у вигляді граду», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, шквал та пориви вітру очікується на рівні 15-20 метрів на секунду.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 6 червня підірвали греблю Каховської ГЕС. Затоплено частину Херсона і ще 80 населених пунктів. На правобережжі області організовано евакуацію людей з небезпечних місць.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики прогнозують погіршення погодних умов на Херсонщині 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.06.2023 344
Еще материалы раздела «Суспільство»