<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.06.2023 617

Дощі з грозами та град: синоптики розповіли, якою буде погода у вихідні

Частину України заллє грозовими дощами, на півдні можливий град. У деяких регіонах температура повітря підніметься до +30.

У вихідні, 10 та 11 червня, погода в Україні буде дощовою з грозами. У деяких регіонах країни ртутні стовпчики піднімуться до +30 градусів. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру в Facebook. Пише Фокус. 

Зазначається, що у суботу, 10 червня, на заході та півночі країни, а також у Криму, а вдень і у Вінницькій, Херсонській та Запорізькій областях очікуються короткочасні дощі та грози. При цьому на решті території України буде суха погода.

Температура повітря в темний час доби становитиме +14...+19 градусів, вдень +23...+28. Однак центральні, Одеську та Миколаївську області накриє спека до +30 градусів. Найхолодніше буде в західних регіонах та на півострові Крим, там термометри покажуть +19…+24 градуси.

У неділю та понеділок, 11 та 12 червня, в Україні також пройдуть короткочасні дощі з грозами. Жителів півдня синоптики попереджають про те, що місцями очікується град. На заході країни та в Житомирській області, а також у неділю й у південній частині місцями очікуються істотні опади.

За прогнозом метеорологів, температура повітря вночі коливатиметься в межах +11…+17 градусів, а 12 червня у західних та північних регіонах +8…+13, а вдень +17…+24.

Що стосується вітру, він дмухатиме переважно з північного сходу, 7-12 м/с. У суботу на заході, 11-12 червня на всій території України місцями очікуються пориви 15-20 м/с.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі з грозами та град: синоптики розповіли, якою буде погода у вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.06.2023 617
Еще материалы раздела «Суспільство»