<
НОВИНИ ДНЯ: Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.06.2023 4441

Місцями сильні зливи: синоптикиня попередила про погіршення погоди на вихідних

Також очікується сильний вітер.

Як і прогнозували синоптики, після доволі теплого робочого тижня, на вихідних в Україні серйозно зіпсується погода. Синоптикиня Наталя Діденко в своєму Telegram-каналі розповіла, що 10-11 червня в Україні погода буде нестійкою. Пише zn.ua.

Очікуються періодичні локальні дощі, можливі грози. В суботу на сході - без опадів. При грозах можливе шквалисте посилення вітру та зливи.

Вона також попередила, що 11 червня у Херсонській та Миколаївській областях є ймовірність сильних злив.

Протягом дня в суботу очікується +25+30 градусів, на заході та півночі +20+25 градусів (на Сумщині до +27 градусів).

У неділю в західних та північних областях України передбачається похолодання, до +14+20 градусів. На решті території України 11 червня +20+25 градусів, на Одещині до +29 градусів.

Вітер переважатиме зі сходу, північного сходу, помірний. У суботу на півночі та заході, а в неділю по всій Україні очікується сильний вітер.

Якою буде погода на вихідних в Києві

У Києві впродовж 10-11 червня місцями короткочасні дощі, можливі грози. У неділю - сильний вітер.

Температура повітря в Києві в суботу +25 градусів, у неділю передбачається відчутне похолодання, до +18+20 градусів, часом й нижче.

Останні три роки на планеті домінувала холодна течія Ла-Нінья, але зараз фахівці спостерігають зміни і чекають на розвиток теплої течії Ель-Ніньйо. Нагадаємо, яким буде літо 2023 за прогнозами синоптиків та чи чекати українцям на спекотні дні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Місцями сильні зливи: синоптикиня попередила про погіршення погоди на вихідних 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.06.2023 4441
Еще материалы раздела «Суспільство»